Voor een reparatie staat vaak 4 tot 6 weken bij een gemiddelde reparatiewinkel. In deze winkels komt het voor dat u het toestel ongeprepareerd retour gestuurd krijgt omdat deze niet gerepareerd mogen worden doordat ze van een andere leverancier komen. Daarnaast zijn de prijzen voor de reparaties dusdanig hoog dat u sneller de keuze maakt voor een nieuw toestel in plaats van een reparatie wat minder gunstig is voor het milieu. U wilt de klant uiteraard niet opzadelen met een torenhoge prijsopgave en daarom bieden wij onze diensten aan. De kwaliteit van onze producten is uitstekend, de reparatieduur beperkt en de prijzen gunstig.

 

Service

Telephonecity is een zelfstandig allround reparatiecentrum dat zich bezig houdt met reparaties die buiten de garantie vallen. U hoeft dus niet opzoek naar een ander toestel maar u kunt ervoor kiezen om het te laten repareren. Onze reparaties zijn voor bijna alle typen en merken Smartphones en Tablets. Onze diensten zijn gerelateerd aan het reparatieproces: logistiek, garantiebemiddeling, schade expertise, keuring en modificaties.

Wij beschikken over een uitstekend voorraadbeheer waardoor onze producten zo goed als altijd op voorraad zijn. Daarnaast beschikken wij over ervaren technici op het gebied van reparaties en zorgen wij ervoor dat een defecte Smartphone binnen een dag gerepareerd is en wanneer verzending van toepassing is het toestel binnen 2 tot 3 werkdagen bij u wordt afgeleverd. Telephonecity hecht veel waarde aan de klanttevredenheid en daarom kunnen wij voor u de volledige afhandeling van de reparatie verzorgen, dankzij onze pick-up en return service.

Nieuwsgierig naar wat Telephonecity voor uw organisatie kan betekenen?

Contact

U kunt altijd langskomen of bellen.

Telephonecity Waalwijk
Irenestraat 1b. 5141 GJ Waalwijk
Tel. 0416-344349

E-mail: info@telephonecity.nl