Verzending en levering

Standaardbezorging
Bestellingen van batterijen, hoesjes en accessoires zijn gratis.
Andere bestellingen hebben verzendkosten.

Bezorgopties 
Je kunt je bestelling thuis, op het werk of op een ander adres laten bezorgen door Post NL.

Bestellingen worden bezorgd door:
Post NL

Dit kan zijn:

  • Brievenbuspost. Bezorgdagen: Dinsdag t/m Zaterdag.
  • Pakketpost. Bezorgdagen: Maandag t/m Zaterdag.

Wordt een bestelling van meerdere artikelen in 1 keer bezorgd?
Wanneer u een bestelling plaatst worden de artikelen in 1 x verzonden.

Als we je artikelen apart kunnen verzenden, krijg je bij de ‘Opties voor extra gemak’ de optie ‘Losse verzending’ aangeboden. Bij deze losse verzending verzenden we een artikel zodra het beschikbaar. Je betaalt dan voor eenmalig € 1,99 verzendkosten voor de volledige bestelling.

Bestelling annuleren
Wanneer u een bestelling wilt annuleren kunt u een e-mail sturen naar de klantenservive op het volgende e-mail adres: Info@telephonecity.nl
Als u al betaald heeft komt dit te vervallen zodra de bestelling succesvol is geannuleerd en wordt het bedrag zo spoedig mogelijk terug gestort. Het kan zijn dat u bestelling al naar u onderweg is en dat u bestelling dus niet meer geannuleerd kan worden. U kunt uw bestelling binnen 30 dagen retourneren.

Informatie over facturen en betalingen
Facturen worden met uw pakket meeverzonden of per mail verzonden.

Garanties en defecten
U krijgt minimaal drie maanden garantie op al onze artikelen. Op de merkproducten geld een garantietermijn van 1 jaar. Onze garantie geldt niet op producten die beschadigd door verkeerd of intensief gebruik.

Schade bij levering
Telefoonstar zorgt ervoor dat uw pakketje volledig ingepakt verzonden wordt. Toch kan het voorkomen dat u een product niet in goede staat ontvangt. Als dit gebeurt, dient u dit binnen vijf werkdagen bij ons te melden. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar Info@telephonecity.nl Wanneer u een e-mail stuurt, prober enkele foto’s van de schade mee te sturen, hierdoor kunnen wij een oplossing voor het probleem vinden.