Toestelmerk

1
Samsung reparatie

Model

2
Samsung Galaxy S7

Reparatie

3
Kies uw reparatie
 • Scherm / Display vervangen
  € 125,00
 • Accu vervangen
  € 60,00
 • Achterkant vervangen
  € 30,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 65,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 60,00
 • Achter camera vervangen
  € 65,00
 • Voor camera vervangen
  € 45,00
 • Home button vervangen
  € 50,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 35,00
 • Grote speaker vervangen
  € 60,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 25,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Reparatie

Samsung Galaxy S7  0416-344349

 

 

 

Is het display van uw Samsung Galaxy S7 gebarsten of werkt het scherm niet optimaal meer? Kom dan langs bij Telephonecity in Waalwijk of neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen.

 

Uw Samsung toestel wordt gerepareerd door deskundigen met jarenlange ervaring. Zij maken gebruik van vakkundig gereedschap en originele onderdelen waardoor uw toestel met alle zorg wordt behandeld en weer als nieuw wordt teruggegeven!

 

Een afspraak maken is niet nodig, kom langs in onze winkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Waalwijk, kunt u uw toestel weer ophalen!

 

Uiteraard is er ook sprake van garantie op de reparaties. Raadpleeg een van onze collega’s voor de garantievoorwaarden. Mocht het probleem met uw toestel niet zijn opgelost, dan hoeft u natuurlijk niets te betalen!

 

 

 

-        Samsung Galaxy S7 Scherm gebarsten of gebroken? Display vervangen

 

-        Samsung Galaxy S7 Zwart, wit of lijnen in beeld?

 

-        Samsung Galaxy S7 Touchscreen werkt niet of loopt vast?

 

-        Samsung Galaxy S7 Achterkant gebroken of gebarsten?

 

-        Samsung Galaxy S7 Laadt niet of slecht en kabel valt uit of gaat er niet in.

 

-        Samsung Galaxy S7 Is snel leeg of een dikke accu/ batterij.

 

-        Samsung Galaxy S7 Valt na een bepaald percentage uit.

 

-        Samsung Galaxy S7 Laadt niet op of laadt slecht op.

 

-        Samsung Galaxy S7 Camera stelt niet scherp.

 

-        Samsung Galaxy S7 Belichting werkt niet goed.

 

-        Samsung Galaxy S7 Werkt niet.

 

-        Samsung Galaxy S7 Stelt niet scherp.

 

-        Samsung Galaxy S7 Heeft waterschade of vocht.

 

-        Samsung Galaxy S7 Moederboord of printplaat defect?

 

-        Samsung Galaxy S7 Oor speaker of microfoon defect.

 

-        Samsung Galaxy S7 Oplaadconnector / USB connector reparatie.

 

Koptelefoon Plug - Oplaadconnector - Knoppen - Selfie Camera - Achter Camera - Aan en uit knop - Scherm - Batterij - Software - Behuizing – Achterkant

 

Samsung Galaxy S7 Scherm reparatie

 

Is het scherm van uw Samsung Galaxy S7 gebroken, gebarsten of beschadigd? Werkt de touch van uw Samsung Galaxy S7 scherm niet meer? U kunt uw Samsung Galaxy S7 scherm laten vervangen door onze ervaren gecertificeerde technici. Onze ervaren technici vervangen dagelijks schermen dus u kunt uw toestel met gerust hart aan ons toevertrouwen.

 

Kosten vervanging Samsung Galaxy S7 scherm

 

Goedkoop een nieuw scherm op uw Samsung Galaxy S7 laten plaatsen? Het is het absoluut waard bij Telephonecity! De kosten voor de Samsung Galaxy S7 scherm reparatie zijn laag. In deze scherpe prijs zit de arbeidskosten van een professionele gediplomeerde technici, een origineel nieuw glas / scherm voor uw Samsung Galaxy S7 en 3 maanden garantie. U krijgt een factuur bij Telephonecity, bewaar die goed! Tevens kunt u de kosten van de reparatie van uw Samsung Galaxy S7 vaak declareren bij de verzekering. Telephonecity is een bekende bij verzekeraars en is een vertrouwde partner.

 

Waarom je Samsung Galaxy S7 scherm laten vervangen bij Telephonecity?

 

Telephonecity is professioneel in het repareren van alle Samsung apparaten. We zijn gediplomeerde iPhone reparateurs, van de eerste tot de laste generatie. Samsung Galaxy S7 is geen uitzondering, onze professionele technici repareren uw toestel. De ervaring leert namelijk dat originele onderdelen veel langer meegaan en simpelweg beter zijn dan namaakonderdelen. Deze zijn weliswaar goedkoper, maar bieden niet de Samsung ervaring die u gewend bent. Maak een afspraak online of kom gewoon langs voor een Samsung Galaxy S7 reparatie.

 

Reparatie Samsung Galaxy S7 scherm snel uitgevoerd.

 

Telefoonstar is trots op de snelheid waarmee we de reparaties kunnen uitvoeren. Doorgaans zijn we binnen 30 tot 45 minuten klaar met reparaties. Zeker in het vervangen van het scherm van uw Samsung Galaxy S7 scherm zijn wij ervaren.

 

Samsung Galaxy S7 Batterij vervangen.

 

Is de batterij van uw Samsung Galaxy S7 niet meer goed of stuk? Loopt de batterij van u Samsung Galaxy S7 snel leeg? U kunt uw Samsung Galaxy S7 batterij laten vervangen door onze ervaren gecertificeerde technici. Onze ervaren technici vervangen dagelijks batterijen u kunt uw toestel met gerust hart aan hun toevertrouwen. Wanneer je een telefoon gebruikt dan zal na verloop van tijd de batterij (accu) minder gaan presteren. Dit is een proces dat je haast niet kunt tegenhouden. Op een bepaald moment is de batterij op. Wij controleren of de batterij van uw telefoon vervangen moet worden en vervangen met een originele batterij (accu) waardoor de levensduur van uw telefoon met ongeveer 2 jaar wordt verlengd.

 

Samsung Galaxy S7 nieuwe batterij – wat zijn de kosten?

 

Het vervangen van uw Samsung Galaxy S7 batterij is laaggeprijsd. Hiervoor krijgt u van ons een professionele en nette service, de kennis van een deskundige technici en een originele Samsung Galaxy S7 batterij. Ook geven we 3 maanden garantie op deze reparatie.

 

Heeft jouw Samsung Galaxy S7 een reparatie nodig? Maak dan snel een afspraak, of kom langs in de winkel! 0416344349

 

Is het display van uw Samsung Galaxy S7 stuk of werkt het scherm niet optimaal meer? Kom dan langs bij Telephonecity in Waalwijk of neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen. Onze medewerkers streven ernaar om uw toestel zo snel mogelijk en in nieuwe staat terug te leveren bij u.

Uw Samsung wordt gerepareerd door deskundigen met jarenlange ervaring. Zij maken gebruik van vakkundig gereedschap en originele onderdelen waardoor uw toestel met alle zorg wordt behandeld en weer als nieuw wordt teruggebracht!

Een afspraak maken is niet nodig, kom langs onze winkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Waalwijk, kunt u uw toestel dan weer ophalen!

Vangt u liever geld voor uw beschadigde Samsung Galaxy S7? Wilt u geen geld besteden aan een reparatie maar juist geld verdienen? Het is ook mogelijk om uw toestel aan Telephonecity te verkopen!

Moet er een onderdeel van uw Samsung Galaxy S7 worden gerepareerd of vervangen? Wij geven u direct een prijsindicatie en vervangen het onderdeel ter plaatse. Wanneer het nieuwe onderdeel is geplaatst, worden alle functies eerst getest en vervolgens wordt er een reparatie bon inclusief BTW voor u samengesteld.

Uiteraard is er ook sprake van garantie op de reparaties. Raadpleeg een van onze collega’s voor de garantievoorwaarden. Mocht het probleem met uw toestel niet zijn opgelost, dan hoeft u natuurlijk niets te betalen!

Telephonecity is gevestigd in Waalwijk en is makkelijk te bereiken vanuit de omliggende plaatsen: Waalwijk, Veenendaal, Bennekom, Wageningen, Wageningen-Hoog, Renkum, Wolfheze, Oosterbeek, Rhenen, Elst, Opheusden, Kesteren, Lienden, Wijk bij Duurstede, Maarsbergen, Woudenberg, Barneveld, Ederveen, Renswoude, Harskamp, Lunteren, Driesprong, Hoevelaken, Nijkerk of Otterlo. Hiernaast kunt u als u in de buurt van Waalwijk of Haarlem woont bij ons terecht.

 

Service

* Wij zijn deskundig op het gebied van reparaties

* Wij maken gebruik van originele onderdelen

* Geen afspraak nodig, reparatie binnen 30 minuten

* Scherpe prijs

* Makkelijk bereikbaar voor al uw vragen

* Garantie op de reparaties

* No Cure, No Pay

 

 

Verzekering

Wanneer uw toestel schade heeft opgelopen, kunt u bij ons een offerte laten maken voor de verzekering. U hoeft geen aparte toestelverzekering te hebben om het bedrag vergoed te krijgen. Schade aan uw toestel wordt vaak gedekt door een inboedel- of reisverzekering.

 

Bescherming

Telephonecity biedt naast reparaties ook bescherming aan. Zo kunt u ook covers, glasprotectors en accessoires bij ons kopen om uw toestel te beschermen. Op deze manier beschermt u uw toestel tegen valschade, stootschade, waterschade en andere soorten schade.

 

Verschillende reparaties

Bij Telephonecity kunt u de volgende onderdelen laten repareren: beeldscherm, batterij, oplaadconnector, headphone jack, homeknop, powerknop, volumeknop, oorspeaker, grote speaker, microfoon en de camera aan de voorkant en de achterkant. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een waterschade onderzoek, software herstel, Wi-Fi reparatie, moederbord reparatie en simkaart-lezer reparatie.

Scherm gebarsten?

Touchscreen werkt niet meer?

Toestel in het water laten vallen?

Vocht in het toestel?

Koptelefoon ingang werkt niet meer?

Camera werkt niet meer?