Betalingsmogelijkheden

iDEAL
Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt veilig betalen via dezelfde manier als internetbankieren. Er zijn geen extra kosten verbonden als u kiest voor IDEAL betalen.

Op rekening betalen voor bedrijven
U kunt als bedrijf tot vier weken na uw bestelling op rekening betalen. U ontvangt een e-mail met een digitale acceptgiro en/of factuur om uw bestelling te betalen. Deze betaalmogelijkheid is beschikbaar voor Nederlandse bedrijven. Indien u met uw bedrijf buiten Nederland gevestigd bent en graag op rekening wilt bestellen, stuur dan een mail naar Info@telephonecity.nl. Belgische bedrijven hebben de mogelijkheid om de gefactureerde BTW in Belgiл te verrekenen.

Bancontact / Mister Cash
Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.

PayPal
PayPal is een gratis online betaalservice waarmee u veilig uw bestellingen kunt afrekenen. Het gebruik van PayPal is gratis en u kunt uw account eenvoudig aan uw creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening koppelen. Als u ervoor kiest om met PayPal te betalen, gebruik dan het PayPal e-mailadres Info@telephonecity.nl om de betaling aan te richten. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Paypal.

Creditcard
U kunt bij ons betalen met MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard. De gegevens vult u in via een beveiligde verbinding zodat u geen risico loopt. Een creditcard betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling direct kunnen verwerken en verzenden! Creditcard en Debitcard betalingen worden verwerkt door onze partner Buckaroo. Uw kaartnummer en andere gegevens vult u in op de website van Buckaroo waarna de betaling direct wordt uitgevoerd. Daarna keert u na een succesvolle bestelling terug naar onze website. Wij hebben nooit inzicht in de kaartgegevens van onze klanten. Deze data wordt beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna niet opgeslagen. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Creditcard.

Sofortüberweisung en Giropay
Deze betaaldienst is speciaal voor onze Duitse klanten.