Toestelmerk

1
Samsung reparatie

Model

2
Samsung Galaxy Note 9

Reparatie

3
Kies uw reparatie
 • Scherm / Display vervangen
  € 255,00
 • Accu vervangen
  € 60,00
 • Achterkant vervangen
  € 35,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 60,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 75,00
 • Achter camera vervangen
  € 85,00
 • Voor camera vervangen
  € 60,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 65,00
 • Grote speaker vervangen
  € 75,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 25,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Samsung Galaxy Note 9  0416-344349

 

Is het display van uw Samsung Galaxy Note 9 gebarsten of werkt het scherm niet optimaal meer? Kom dan langs bij Telephonecity in Waalwijk of neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen.

Uw Samsung toestel wordt gerepareerd door deskundigen met jarenlange ervaring. Zij maken gebruik van vakkundig gereedschap en originele onderdelen waardoor uw toestel met alle zorg wordt behandeld en weer als nieuw wordt teruggegeven!

Een afspraak maken is niet nodig, kom langs in onze winkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Waalwijk, kunt u uw toestel weer ophalen!

Uiteraard is er ook sprake van garantie op de reparaties. Raadpleeg een van onze collega’s voor de garantievoorwaarden. Mocht het probleem met uw toestel niet zijn opgelost, dan hoeft u natuurlijk niets te betalen!

 

-        Samsung Galaxy Note 9 Scherm gebarsten of gebroken? Display vervangen

-        Samsung Galaxy Note 9 Zwart, wit of lijnen in beeld?

-        Samsung Galaxy Note 9 Touchscreen werkt niet of loopt vast?

-        Samsung Galaxy Note 9 Achterkant gebroken of gebarsten?

-        Samsung Galaxy Note 9 Laadt niet of slecht en kabel valt uit of gaat er niet in.

-        Samsung Galaxy Note 9 Is snel leeg of een dikke accu/ batterij.

-        Samsung Galaxy Note 9 Valt na een bepaald percentage uit.

-        Samsung Galaxy Note 9 Laadt niet op of laadt slecht op.

-        Samsung Galaxy Note 9 Camera stelt niet scherp.

-        Samsung Galaxy Note 9 Belichting werkt niet goed.

-        Samsung Galaxy Note 9 Werkt niet.

-        Samsung Galaxy Note 9 Stelt niet scherp.

-        Samsung Galaxy Note 9 Heeft waterschade of vocht.

-        Samsung Galaxy Note 9 Moederboord of printplaat defect?

-        Samsung Galaxy Note 9 Oor speaker of microfoon defect.

-        Samsung Galaxy Note 9 Oplaadconnector / USB connector reparatie.

Koptelefoon Plug - Oplaadconnector - Knoppen - Selfie Camera - Achter Camera - Aan en uit knop - Scherm - Batterij - Software - Behuizing – Achterkant

Samsung Galaxy Note 9 Scherm reparatie

Is het scherm van uw Samsung Galaxy Note 9 gebroken, gebarsten of beschadigd? Werkt de touch van uw Samsung Galaxy Note 9 scherm niet meer? U kunt uw Samsung Galaxy Note 9 scherm laten vervangen door onze ervaren gecertificeerde technici. Onze ervaren technici vervangen dagelijks schermen dus u kunt uw toestel met gerust hart aan ons toevertrouwen.

Kosten vervanging Samsung Galaxy Note 9 scherm

Goedkoop een nieuw scherm op uw Samsung Galaxy Note 9 laten plaatsen? Het is het absoluut waard bij Telephonecity! De kosten voor de Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie zijn laag. In deze scherpe prijs zit de arbeidskosten van een professionele gediplomeerde technici, een origineel nieuw glas / scherm voor uw Samsung Galaxy Note 9 en 3 maanden garantie. U krijgt een factuur bij Telephonecity, bewaar die goed! Tevens kunt u de kosten van de reparatie van uw Samsung Galaxy Note 9 vaak declareren bij de verzekering. Telephonecity is een bekende bij verzekeraars en is een vertrouwde partner.

Waarom je Samsung Galaxy Note 9 scherm laten vervangen bij Telephonecity?

Telephonecity is professioneel in het repareren van alle Samsung apparaten. We zijn gediplomeerde iPhone reparateurs, van de eerste tot de laste generatie. Samsung Galaxy Note 9 is geen uitzondering, onze professionele technici repareren uw toestel. De ervaring leert namelijk dat originele onderdelen veel langer meegaan en simpelweg beter zijn dan namaakonderdelen. Deze zijn weliswaar goedkoper, maar bieden niet de Samsung ervaring die u gewend bent. Maak een afspraak online of kom gewoon langs voor een Samsung Galaxy Note 9 reparatie.

Reparatie Samsung Galaxy Note 9 scherm snel uitgevoerd.

Telefoonstar is trots op de snelheid waarmee we de reparaties kunnen uitvoeren. Doorgaans zijn we binnen 30 tot 45 minuten klaar met reparaties. Zeker in het vervangen van het scherm van uw Samsung Galaxy Note 9 scherm zijn wij ervaren.

Samsung Galaxy Note 9 Batterij vervangen.

Is de batterij van uw Samsung Galaxy Note 9 niet meer goed of stuk? Loopt de batterij van u Samsung Galaxy Note 9 snel leeg? U kunt uw Samsung Galaxy Note 9 batterij laten vervangen door onze ervaren gecertificeerde technici. Onze ervaren technici vervangen dagelijks batterijen u kunt uw toestel met gerust hart aan hun toevertrouwen. Wanneer je een telefoon gebruikt dan zal na verloop van tijd de batterij (accu) minder gaan presteren. Dit is een proces dat je haast niet kunt tegenhouden. Op een bepaald moment is de batterij op. Wij controleren of de batterij van uw telefoon vervangen moet worden en vervangen met een originele batterij (accu) waardoor de levensduur van uw telefoon met ongeveer 2 jaar wordt verlengd.

Samsung Galaxy Note 9 nieuwe batterij – wat zijn de kosten?

Het vervangen van uw Samsung Galaxy Note 9 batterij is laaggeprijsd. Hiervoor krijgt u van ons een professionele en nette service, de kennis van een deskundige technici en een originele Samsung Galaxy Note 9 batterij. Ook geven we 3 maanden garantie op deze reparatie.

Heeft jouw Samsung Galaxy Note 9 een reparatie nodig? Maak dan snel een afspraak, of kom langs in de winkel! 0416344349