Toestelmerk

1
Samsung reparatie

Model

2
Samsung Galaxy A80

Reparatie

3
Kies uw reparatie
 • Scherm / Display vervangen
  € 250,00
 • Accu vervangen
  € 100,00
 • Achterkant vervangen
  € 65,00
 • Oplaad connector vervangen
  € 70,00
 • Powerknop aan/uit vervangen
  € 80,00
 • Achter camera vervangen
  € 100,00
 • Voor camera vervangen
  € 80,00
 • Oorspeaker vervangen
  € 135,00
 • Grote speaker vervangen
  € 65,00
 • Waterschade reparatie
  € 65,00
 • Software herstel
  € 35,00
 • Prijsopgave voor verzekering
  € 25,00
€ 0,00
Artikelomschrijving

Samsung Galaxy A80  0416-344349

 

Is het display van uw Samsung Galaxy A80 gebarsten of werkt het scherm niet optimaal meer? Kom dan langs bij Telephonecity in Waalwijk of neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen.

Uw Samsung toestel wordt gerepareerd door deskundigen met jarenlange ervaring. Zij maken gebruik van vakkundig gereedschap en originele onderdelen waardoor uw toestel met alle zorg wordt behandeld en weer als nieuw wordt teruggegeven!

Een afspraak maken is niet nodig, kom langs in onze winkel wanneer het u uitkomt. Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Waalwijk, kunt u uw toestel weer ophalen!

Uiteraard is er ook sprake van garantie op de reparaties. Raadpleeg een van onze collega’s voor de garantievoorwaarden. Mocht het probleem met uw toestel niet zijn opgelost, dan hoeft u natuurlijk niets te betalen!

 

-        Samsung Galaxy A80 Scherm gebarsten of gebroken? Display vervangen

-        Samsung Galaxy A80 Zwart, wit of lijnen in beeld?

-        Samsung Galaxy A80 Touchscreen werkt niet of loopt vast?

-        Samsung Galaxy A80 Achterkant gebroken of gebarsten?

-        Samsung Galaxy A80 Laadt niet of slecht en kabel valt uit of gaat er niet in.

-        Samsung Galaxy A80 Is snel leeg of een dikke accu/ batterij.

-        Samsung Galaxy A80 Valt na een bepaald percentage uit.

-        Samsung Galaxy A80 Laadt niet op of laadt slecht op.

-        Samsung Galaxy A80 Camera stelt niet scherp.

-        Samsung Galaxy A80 Belichting werkt niet goed.

-        Samsung Galaxy A80 Werkt niet.

-        Samsung Galaxy A80 Stelt niet scherp.

-        Samsung Galaxy A80 Heeft waterschade of vocht.

-        Samsung Galaxy A80 Moederboord of printplaat defect?

-        Samsung Galaxy A80 Oor speaker of microfoon defect.

-        Samsung Galaxy A80 Oplaadconnector / USB connector reparatie.

Koptelefoon Plug - Oplaadconnector - Knoppen - Selfie Camera - Achter Camera - Aan en uit knop - Scherm - Batterij - Software - Behuizing – Achterkant

Samsung Galaxy A80 Scherm reparatie

Is het scherm van uw Samsung Galaxy A80 gebroken, gebarsten of beschadigd? Werkt de touch van uw Samsung Galaxy A80 scherm niet meer? U kunt uw Samsung Galaxy A80 scherm laten vervangen door onze ervaren gecertificeerde technici. Onze ervaren technici vervangen dagelijks schermen dus u kunt uw toestel met gerust hart aan ons toevertrouwen.

Kosten vervanging Samsung Galaxy A80 scherm

Goedkoop een nieuw scherm op uw Samsung Galaxy A80 laten plaatsen? Het is het absoluut waard bij Telephonecity! De kosten voor de Samsung Galaxy A80 scherm reparatie zijn laag. In deze scherpe prijs zit de arbeidskosten van een professionele gediplomeerde technici, een origineel nieuw glas / scherm voor uw Samsung Galaxy A80 en 3 maanden garantie. U krijgt een factuur bij Telephonecity, bewaar die goed! Tevens kunt u de kosten van de reparatie van uw Samsung Galaxy A80 vaak declareren bij de verzekering. Telephonecity is een bekende bij verzekeraars en is een vertrouwde partner.

Waarom je Samsung Galaxy A80 scherm laten vervangen bij Telephonecity?

Telephonecity is professioneel in het repareren van alle Samsung apparaten. We zijn gediplomeerde iPhone reparateurs, van de eerste tot de laste generatie. Samsung Galaxy A80 is geen uitzondering, onze professionele technici repareren uw toestel. De ervaring leert namelijk dat originele onderdelen veel langer meegaan en simpelweg beter zijn dan namaakonderdelen. Deze zijn weliswaar goedkoper, maar bieden niet de Samsung ervaring die u gewend bent. Maak een afspraak online of kom gewoon langs voor een Samsung Galaxy A80 reparatie.

Reparatie Samsung Galaxy A80 scherm snel uitgevoerd.

Telefoonstar is trots op de snelheid waarmee we de reparaties kunnen uitvoeren. Doorgaans zijn we binnen 30 tot 45 minuten klaar met reparaties. Zeker in het vervangen van het scherm van uw Samsung Galaxy A80 scherm zijn wij ervaren.

Samsung Galaxy A80 Batterij vervangen.

Is de batterij van uw Samsung Galaxy A80 niet meer goed of stuk? Loopt de batterij van u Samsung Galaxy A80 snel leeg? U kunt uw Samsung Galaxy A80 batterij laten vervangen door onze ervaren gecertificeerde technici. Onze ervaren technici vervangen dagelijks batterijen u kunt uw toestel met gerust hart aan hun toevertrouwen. Wanneer je een telefoon gebruikt dan zal na verloop van tijd de batterij (accu) minder gaan presteren. Dit is een proces dat je haast niet kunt tegenhouden. Op een bepaald moment is de batterij op. Wij controleren of de batterij van uw telefoon vervangen moet worden en vervangen met een originele batterij (accu) waardoor de levensduur van uw telefoon met ongeveer 2 jaar wordt verlengd.

Samsung Galaxy A80 nieuwe batterij – wat zijn de kosten?

Het vervangen van uw Samsung Galaxy A80 batterij is laaggeprijsd. Hiervoor krijgt u van ons een professionele en nette service, de kennis van een deskundige technici en een originele Samsung Galaxy A80 batterij. Ook geven we 3 maanden garantie op deze reparatie.

Heeft jouw Samsung Galaxy A80 een reparatie nodig? Maak dan snel een afspraak, of kom langs in de winkel! 0416344349