Toestelmerk

1
Kies uw toestelmerk

Model

2
Kies uw model

Reparatie

3
Kies uw reparatie
 • Apple
 • Samsung reparatie
 • Sony reparatie
 • Huawei Reparatie
 • LG reparatie
 • Motorola
 • Nokia reparatie
 • OnePlus reparatie
 • CAT
 • Overig
 • Xiaomi
 • Oppo

Reparatie

Telephone City is dé smartphone en tablet reparatie winkel van Waalwijk. Is het scherm van uw smartphone of tablet kapot, beschadigd of gebroken? Kom dan snel langs bij Telephone City in Waalwijk! Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het repareren van smartphones en tablets. Dit betekent dat wij uw toestel binnen 30 minuten gerepareerd kunnen hebben en dat de reparatie van zeer hoge kwaliteit is. Dit geldt voor vele merken als: Apple, Samsung, Sony, Huawei, HTC, LG, Motorola, Nokia, One plus en CAT. Daarnaast werken wij met originele onderdelen, dit maakt uw toestel na reparatie weer zo goed als nieuw. Deze onderdelen zijn van de beste kwaliteit en daardoor een stuk betrouwbaarder dan de goedkope alternatieven. De reparaties bij Telephone City worden gekenmerkt door onze vier pilaren:

Gratis Diagnose

Elke reparatie bij Telephone City begint met een gratis diagnose, hierbij zoeken we naar de oorsprong van het probleem. Zo kunnen onze specialisten het goede reparatie pad kiezen om het beste resultaat te krijgen. Deze probleemanalyses zijn vooral nuttig als het probleem met uw telefoon onduidelijk is. Wanneer de diagnose klaar is zal de medewerker al uw opties geven en zullen de specialisten aan het werk gaan als u ervoor kiest om door te gaan.

Deskundige service

Of u nou schermschade, waterschade of falende batterij hebt, Telephone City is op gebied van reparaties van alle markten thuis! Onze specialisten blijven up-to-date met alle nieuwe technologische ontwikkelingen en nieuwe telefoons. Het maakt niet uit welk merk u hebt, of het nou AppleSamsungSonyHuaweiHTCLGMotorolaNokiaOneplus of CAT is, voor onze professionele technici is geen toestel te nieuw of te moeilijk.

No Cure No Pay

Tevens bieden wij een garantietermijn aan die in gaat na het moment van de reparatie. Mocht het voorkomen dat de reparatie niet of niet goed is uitgevoerd, dan hoeft u uiteraard niets te betalen.

Eenvoud

Voor een reparatie hoeft u geen afspraak te maken. U kunt op ieder gewenst moment de winkel inlopen en bij onze medewerkers terecht. U hoeft niet wekenlang te wachten op de reparatie van uw toestel, de meeste reparaties duren bij ons slechts een half uur! Onze reparaties vinden plaats in onze winkel en zijn vaak binnen een dag klaar. Wij streven ernaar het toestel zo snel mogelijk, maar met de hoogste zorgvuldigheid te repareren. Wacht daarom niet langer en kom langs bij een van onze filialen.

LET OP: De weergegeven prijzen zijn slechts een indicatie. Weergegeven prijzen kunnen inclusief en exclusief montagekosten zijn, daarom kan de uiteindelijke reparatie duurder of goedkoper uitkomen dan de weergegeven prijzen. Neem verder contact op of kom langs in de winkel voor exacte prijzen.